Vacature Accountmanager (duurzame) brandstoffen en smeermiddelen

Locatie: Midden- en Oost-Nederland

Ben jij commercieel en wil je werken bij een ambitieuze organisatie die vooraan staat in de markt van (duurzame) brandstoffen?

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Brandstoffen & Smeermiddelen die middels zijn/haar kennis en commerciële drive soepel contact legt en klanten aan zich weet te verbinden.

Jouw prospects en klanten zijn bedrijven in de sectoren: transport, loon- en grondverzet en aannemerij die gevestigd zijn in Midden- en Oost-Nederland.

vacature logistiek manager

Dit zoek jij in een baan

Ambitieus bedrijf

Je komt in een gezond bedrijf, dat vooraan staat in de markt en dat niet schroomt te investeren in de toekomst. 

Gedreven team van collega’s

Je komt in een team van collega’s die enorm gemotiveerd en betrokken zijn en bovendien beschikken over enorm veel kennis en ervaring.

Veel vrijheid

Je krijgt veel vrijheid om je weken en functie in te delen, zolang jij de afgesproken doelen maar behaalt. Het salaris is in overeenstemming met jouw competenties en ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.

Wie ben jij?

Jij bent een open persoonlijkheid, legt gemakkelijk nieuwe contacten en weet de juiste vragen te stellen om snel tot de kern te komen. De verkregen informatie gebruik je om bruggen te slaan naar de behoeftes van prospects en klanten. Met jouw overtuigingskracht, kennis en senioriteit zien ze geen andere optie meer dan met jou samen te werken.

Waar ga jij je mee bezig houden?

Jij adviseert je relaties over mobiliteitsmogelijkheden, duurzame brandstofontwikkelingen, je onderhandelt over prijzen, verkoopvoorwaarden en leveringscontracten. Je bouwt een sterke relatie op en treedt op als sparringspartner.

Aangezien je veelal je eigen planning bepaalt, beschik je over een flinke dosis discipline, doorzettingsvermogen en drive. Je hebt ervaring met MS Office en bent punctueel in het verwerken en nakomen van je afspraken. Je acteert op HBO denkniveau en hebt minimaal drie jaar ervaring in een salesfunctie.

Dalhuisen Energie

Wie zijn wij?

Wij zijn Dalhuisen, een betrokken aanbieder van brandstoffen en smeermiddelen voor professionele gebruikers. Als strategisch partner van BP/Castrol/TRAXX in Nederland maken wij exclusief gebruik van onderscheidende oplossingen en producten van topmerken als BP, Castrol en TRAXX.

De energiewereld is volop in beweging. Dat daagt ons uit om actief te zoeken naar duurzame producten en oplossingen die effectief bijdragen aan een beter milieu.

Onze kernwoorden?

STEVIG 

De ervaring, verantwoordelijkheid en professionaliteit van onze mensen vormen de stevige basis van onze verkooporganisatie

VOORAAN

Door betrokken vooraan te staan, zien wij de actuele uitdagingen en gaan wij ambitieus op zoek naar antwoorden op de vragen van morgen.

ACTIE(F)

Vanuit daadkracht en lef ontwikkelen én leveren wij resultaatgerichte en innovatieve oplossingen.

Teamlid Dalergy

Binnen ons team houden we wel van een lolletje, maar zijn we super gedreven als het om onze prestaties gaat. Als team zijn wij tot alles in staat!

Bij Dalergy is iedereen ontzettend benaderbaar; van directeur tot sales en chauffeur. De lijnen zijn heel kort, dat maakt het een fijne organisatie om bij te werken.

Hebben we een match?

Stuur dan een pakkende motivatie, voorzien van je CV, naar personeelszaken@dalhuisen.nl.
Je reactie zien we graag voor 1 februari tegemoet. Voor inlichtingen kun je bellen naar Mark Alofs via 06 – 8353 1638.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top