Dalergy Group

stevig

De ervaring, verantwoordelijkheid en professionaliteit van onze mensen vormen de stevige basis van onze verkooporganisatie

vooraan

Door betrokken vooraan te staan, zien wij de uitdagingen van vandaag en gaan wij ambitieus op zoek naar de antwoorden op de vragen van morgen.

actie(f)

Vanuit daadkracht en lef ontwikkelen én leveren wij resultaatgerichte en innovatieve oplossingen.

Dalergy & Duurzaamheid

Dalergy heeft als doelstelling de vergroening van onze samenleving te versnellen. Wij richten ons hierbij op het actief zoeken naar duurzame producten die effectief bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast hebben wij de CO2-footprint van Dalergy zelf in kaart gebracht om vervolgens fors terug te brengen. Wij maken hierbij gebruik van de CO2-Prestatieladder als tool om inzichtelijkheid te verkrijgen en maatregelen in te zetten.

Certificeringen

Op dit moment beschikt Dalergy over
Niveau 3 van de CO2-Prestatieladder en inmiddels wordt er hard aan gewerkt om hoger op de duurzaamheidsladder te komen.
Ook beschikt Dalergy al over de Lean and Green Award en Lean and Green Star, waarmee wij bewezen 20% CO2-uitstoot hebben gereduceerd in vijf jaar tijd. Deze CO2-besparing is behaald door verduurzaming van ons logistieke proces.

Duurzame maatregelen

Maatregelen die Dalergy zelf inzet om de CO2-uitstoot te reduceren, zijn o.a. gebruik van onze eigen (hernieuwbare) duurzame brandstoffen en smeermiddelen, rijstijltraining en – monitoring en een geavanceerd Fleet Management Systeem.

Duurzame brandstoffen

Om niet alleen onze eigen footprint te verlagen, maar ook de vergroening te versnellen en CO2-reductie te verhogen van andere bedrijven, maken wij gebruik van duurzame en hernieuwbare brandstoffen. Zo beschikken de bedrijven in de Dalergy Group over premium brandstoffen die brandstof en andere schadelijke stoffen reduceren, CO2-compenserende brandstoffen, hernieuwbare brandstoffen (HVO), groene stroom en groene waterstof.

Scroll naar top