Gulf Nederland en Dalhuisen bieden klanten integrale laad- en energievoorzieningen

11 oktober 2022


Vanaf heden bieden Dalhuisen, Gulf Nederland en GoodFuels Road & Rail Nederland haar klanten integrale laad- en energievoorzieningen aan. Dankzij een krachtige samenwerking tussen moederbedrijf FinCo Fuel Groep en EQUANS, een vooraanstaand internationale technisch dienstverlener, zijn de bedrijven in staat om eindgebruikers in de on- en offroad-sectoren nog verder te helpen met hun verduurzamingsproces. Vanaf heden zijn zij hiermee in staat totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van elektriciteit en laadinfra; van de complete infrastructuur tot slimme laadoplossingen.

Complexe elektrische pakketten
Directeur Peter Dalhuisen van Dalhuisen vertelt over de bijzondere samenwerking: ‘Geholpen door de laadinfrastructuur van EQUANS kunnen we niet alleen voorzien in snelladers, maar ook in complexere elektrische pakketten waarvoor het elektriciteitsnet op dit moment geen capaciteit heeft. We bieden onze klanten een totaalpakket van verschillende energiedragers aan, zoals EV-laadpunten en zonnepanelen. Boy van Andel, directeur van Gulf Nederland vult aan: ‘We zijn dan leverancier van complete energiepakketten; niet alleen van de energiedragers, maar dankzij onze samenwerking met EQUANS ook van infrastructuur en onderhoud. Zo leveren we energieoplossingen op maat op het terrein van de klant.’

Gezamenlijke totaalleverancier voor duurzame, alternatieve energie-oplossingen
Om klanten te ondersteunen in hun verduurzamingsprocessen, bieden de verschillende bedrijven inmiddels een totaalmix aan energieoplossingen. Dit zijn zowel vloeibare (duurzame of brandstofbesparende) brandstoffen, zoals Gulf Diesel Green, TRAXX Diesel, TRAXX Zero en GoodFuels HVO. Daarnaast bieden zij ook andersoortige duurzame energiedragers, zoals gasvormige brandstoffen, waterstof en elektriciteit. In de wederzijdse samenwerking met EQUANS, zal EQUANS de organisaties op hun beurt introduceren als preferred supplier voor (duurzame-) vloeibare brandstoffen in haar bekende afzetmarkten.  


Dalhuisen en Gulf laadinfrastructuur elektriciteit
Scroll naar top