Archieven: Collega’s

Collega’s post type

Erik-Jan-Dalergy

Erik-Jan

“Het mooiste van mijn werk is het helpen van prospects en klanten bij het oplossen van vragen/problemen en het persoonlijk contact. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er dus elke dag weer een nieuwe uitdaging!’

Marijn

Marijn

Samen staan we sterk…bij de Dalergy group werken we als één geheel. Ieder actief in zijn eigen vakgebied maar altijd als team. Samen vormen we een stevige basis om elke uitdaging aan te gaan en vooraan te staan bij nieuwe ontwikkelingen

Romy

Romy Bille-Douw

Het leukste aan het werken bij Dalhuisen vind ik: Veel Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, afwisseling van de werkplek, het klantencontact en jezelf te mogen ontwikkelen!

Henrike

Henrike

Dalergy is ontzettend ambitieus en betrokken en bovendien krijg ik erg veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen mijn functie. Ik had van tevoren niet verwacht dat ik hier na 10 jaar (!) nog zou zitten en iedere dag met zoveel plezier aan het werk ben!

Marian

Marian

Dalergy Group geeft mij al vele jaren energie. Een bedrijf met een rijke historie, goed fundament, korte lijnen en volop in beweging voor al onze klanten en voor ons als medewerkers. Hier voel ik me thuis en hier wil ik een onderdeel van zijn.

Maurice

Maurice

Werken bij Dalergy geeft mij energie! Als planner moet je elke dag weer jezelf uitdagen om de beste puzzel te leggen en dat doe ik met veel plezier!

Andreas

Andreas

We zijn nog echt een familiebedrijf, ondanks dat we zo groeien. Verder vind ik het werk erg leuk door het klantcontact, gezellige collega’s en het rondrijden door ‘den lande’. Inmiddels heb ik ook al een mooie geschiedenis bij Dalergy en ben ik hier een soort van vergroeid.

Ingrid

Ingrid

Werken op de administratie bij Dalergy betekent voor mij een mooie diversiteit van werkzaamheden binnen een gezellig team van collega’s zowel op kantoor, de tankstations en de buitendienst.

Scroll naar top